Vegetarijanska kosila

špinačna juha, skutini štruklji, solata
Včeraj cvetačna juha in na žar ponvi popečena polenta s svežimi zelišči in popečen paradižnik iz domačega balkona:) Danes bo korenčkovo-ingverjeva juha in šamrole za čez, kaj bo pa vmes pa še ne vem. Veri
Ogromna skleda solate z vrta. Radič in endivjo zabelim z avokadom in limoninim sokom. Za moj okus boljšega na svetu ni. Prijazen pozdrav! booris
prisiljeno zelje, polenta, kvašeni rogljički polnjeni z borovničevo marmelado lp dome
Danes korenčkovo ingverjeva juha in čokoladno-kavini vaflji s čokoladno kremo in malinovo marmelado. Veri

Zelenjavna juha/golaž. S krompirjem, strpčjim fižolom, grahom, korenjem, čebulo in česnom.

Sonja
špageti s tunino in radič s krompirjem Taaraa
Danes sem končno naredila recept, ki ga mam že dolgo ogledanega - če bi vedela, da je tako enostaven in hiter, bi ga že zdavnaj, hehe:) Testenine - školjke (tiste večje), polnjene z nadevom iz špinače in 3 sirov, s paradižnikovo omakco in gratinirane v pečici. Njami! Jutri bo pasulj, lubijeva želja:) Veri
Včeraj pizza iz domače krušne peči- Da se malo pohvalim, še ničesar nismo zažgali in ničear premalo spekli. Zaenkrat vse super. Danes je bila zelenjavna rižota na posteljici iz rukole z dimljenim sirom in za popravit krvno sliko še grmada z lešnikovim sladoledom in smetano. lpVesna
včeraj zelenjavna mineštra in palačinke s skuto danes kislo zelje s fižolom

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti