Prosim za pomoč! Kako se naredi fondant (beli) za prelivanje minjonov?
Lp Tina
Prosim za pomoč! Kako se naredi fondant (beli) za prelivanje minjonov?
Lp Tina
živijo. zanimam se za tale fondant ;) in sicer kaj narediti če nimam marmorne plošče? :S
pri nas v slaščičarni imajo na enih torticah kakavov fondant. kdaj se ta kakav doda? na koncu? in koliko? hvala!
www.mojalbum.com/naredilaanajaz sem zlila kar na veliki pekac od pecice in je slo.
Živjo, upam da se oglašam v pravo temo. Fantu bi za rojstni dan spekla pecivo v obliki torte (dejansko je testo kot za pripravo mafinov ampak bi bilo pač v okroglem modlu) in na vrh bi dala sliko (hostija). Zdaj pa me zanima samo, a moram nujno premazat pecivo s smetano ali se ta slika prime tudi na fondant?
Na čokoladni premaz mislim da ne bi prišla lepo, najlepše bi se sliko videlo na svetli podlagi... smetana na tem pecivu ne pride v poštev, ker ne bo pasalo.
Hvala vam za odgovore :)
"Sam da je sladk pa kofe!"Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Kakijeva nevesta