Začimbe

Čisto po nakjlučju sem odkrila Navodilo za uporabo začimb na spletni strani grajski.kuhar. Kako priročno in enostavno, seveda je potrebno malo smisla za kuhanje. Pa še mahen nasvet: skopiramo navodilo da je vedno na dosegu, pa nimamo več skrbi, da bo imela vsa hrana, pripravljena v naglici, enak okus.

planika

No, pa še link: >http://www.grajskikuhar-sp.si/zacimbe-navodila.shtml< Tina
Fantazija! Dolores
Iščem mešanico začimb za delati čevapčiče.Hvala! Christian
Tu pa res ni nobene velike filozofije: sol, poper, drobno sesekljan česen in malo navadne vode. Če pa se ti še tega ne ljubi, pa kupi čevap od Droge (serija začimb Maestro), je čisto v redu zadeva. Pleskavicam pa dodaj še sesekljano čebulo, malce sesekljanih feferonov in gotov. Mamamia mamamia
Ja kaj pa tole, samo je potrebno na vsako kliknit da vidite zakaj je, osebno je še bolj vredu ko ima opis!! http://www.kulinarika.net/baze/zacimbe.asp
Christjian v bazi receptov najdeš recept za prave srbske čevapčiče, ki se topijo v ustih. Malo pobrskaj! Kyara
Pred kratkim sem dobila nasvet, da je za kotlete na žaru bolje uporabiti česen v prahu, ker se sveži česen prehitro zapeče (zažge). jankica
Jankica se čisto strinjam s tabo. Kotleti niso prav nič slabši od tistih s svežim česnom, pa še česen se ne prismodi.Pripraviš pa jih ravno tako kot s svežim. LP! fakin712
Še bolje pa olje, v katerem se je česen namakal in v njem pustil samo okus. rimljanka
Al pa jih daš v paco, kjer je tudi česen....MMMMMMMMMMM...... Le zakaj grem na kulinariko po osmi uri........ Najbolši, da se spravim spat, preden zagrešim kak greh, ki je povezan s hladilnikom........ LP juhica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti