Zdravo, rožice !
Čuden dan je danes. Imam gužvo za popenit.
Tabina, tale slika je skoraj leto in pol pred dieto in na njej imam najmanj 10 kg več kot sedaj, samo jih z oblačili skrijem. Saj se bom slikala še enkrat sedaj, ker sem kar precej drugačna. Ljudje, ki me poznajo že dolga leta in me recimo nekaj mesecev niso videli, me skoraj ne spoznajo. Smešno.
Na Pohorje pa bom hodila verjetno med tednom po službi, ker bi se ob vikendih morala še enkrat voziti iz Slov. Konjic v MB, pa imam že med tednom poln kufer avta in cest.
Lisička, ne študiram ob delu ( hvala bogu mi je bilo dano študirati v mladih letih ). To, kar me gnjavi, so strokovni izpiti v službi, ki jih moram imeti, če hočem opravljati delo, ki ga opravljam. Res pa je, da mi z malo višjim EMŠO to težje počnemo, kot te mlade rožice na forumu. Vsaj pri meni traja dalj časa, da mi kaj ostane v glavi. Po teh težavah s hrbtenico še težje. Po moje so vse te bolečine in analgetiki naredili svoje. Pa kaj hočemo. Bomo že, a ne ? Je pa res, da vse, ki študirajo ob delu, občudujem. Ogromno odrekanja, energije, skratka, človek mora biti res ta pravi, da se tega loti in potem tudi konča. Kapo dol !
marjanca45