Helena, jaz sem že kot otrok bila bolj močna. 6 let stara sem imela močno sklepno revmo in sem potem 6 let morala jesti zelo močna zdravila. Da mi ne bi uničila želodec, so mi predpisali posebno redilno dieto (!), po kateri sem se zelo zredila in potem sem imela kar naprej probleme s težo.
Kar pomnim, sem vedno poizkušala neke diete, po katerih sem shujšala, samo teže nisem ohranila ne vem kako dolgo. Zdaj pa se mi je v glavi nekaj premaknilo, ko sem videla, koliko zdravje pomeni, saj pri mojih problemih s hrbtenico skoraj nisem mogla več hoditi. In ko sem se po operaciji zbudila in čutila noge, sem sklenila, da bom živela drugače, da bom bolj skrbela zase. Potem sem začela s 3MD dieto, rednim gibanjem in to je to. Res pa je, da sem bila vedno bolj trmasto bitje, samo zdaj me menda strah pred ponovno operacijo hrbtenice dela še bolj vztrajno. Ko si zadam cilj, se potrudim, da ga tudi dosežem. Zato sem imela verjetno tudi tako malo problemov z grešenjem med dieto, pa tudi zdaj sem kar pridna.
Res pa je, da tako malo kil nisem imela po moje od srednje šole. Sem kar ponosna nase. Stara koka,....
Vodenki, zdržita ............... Pojdita ven iz kuhinje. Jaz sem običajno šla brati knjigo v spalnico ali pa sem se lotila pospravljanja stanovanja.
Maša, tudi jaz komaj čakam ponedeljka !!!!!!!
Lep vikend vsem, jaz pa grem spet v moj internetni mrk !!!!!
marjanca45