Aknirad, kar pridruži nam se. Torej smo jutri na beljakovinami.
Helena45, ne obupuj. Saj imam tudi jaz krize. Kakšen dan je boljše, kakšen pa slabša, pa vstrajam, naslednji dan nadaljujem. Včeraj sem recimo namesto 3 koščke peciva pojedla 4 , pa še se mi je luštalo. Danes se bom probala čim bolj paziti. Meni že precej pomeni to, da se ne redim. Ker vem, da če bi popolnoma opustila tole dieto, bi začela normalno jesti, in se seveda tudi sigurno začela rediti. Meni se ne zdi toliko pomembno koliko bom shujšala ( sicer sem vesela vsake kile ) temveč, da težo ohranjam. Sprijeznila sem se že, da ne bom dosegla meje nekaterih punc (18, 20, in več kil), ampak vseeno vztrajam. Ob tem načinu prehranjevanja se počutim lažjo. Nimam problemov z napihovanjem (kar je bila že moja vsakodnevna spremljava), pojem dosti zelenjave, pa se mi je tudi prebava uredila. Tako, da se mi zdi da nimam kaj izgubit, če pa se kakšen dan malo pregrešimo, pa ni tak problem. Bo pač izgubljenih kil manj.
Riba-ribica, imaš prav glede receptov. Se mi zdi, da ne morem vseh izprobati. Nekateri so mi tolk dobri, da jih potem ponavljam, pa kakšni novi ne morejo priti na vrsto.
luthien