Hojla!
Marjanca, evo mene. Glih zdajle imam malo mira, da sem skočla na forum. To mi je ratal že tako, za dušo, da vse ostalo odmislim. Ne vem kaj se je dogajalo dva tedna na forumu, ker enostavno nimam časa prebrat za nazaj. Zdi se mi pa, da si ti nekaj zbolela. Oziroma ne samo ti, tudi druge je neka viroza dajala. Pri nas doma čakamo da udari. Hčerin fant je bil včeraj čisto hin, vročičen, slabo mu je bilo. Mislim, da je ne bomo odnesli brez posledic.
Marjetka cvetka, vsaj nekdo me je pogrešal. Lepo od tebe. Upam, da mi ne bo treba spet kmalu kam it.
Sem si danes pogledala nove slikice v albumu. Ma ste fejst vsi. Za nekatere res ne vem kam boste še hujšal. Bom morala tudi jaz svojo pripet, samo da dobim nazaj digitalca. Bom samo zgornji del slikala, ker mi spodnji ne gre v objektiv. Katera je že to rekla? Malo heca.
Se pa pripravljam, da bom začela nov krog , verjetno v začetku oktobra. Zaenkrat mi ne gre ne gor ne dol. To pa je glavno. Sem si pa zdaj na službeni poti želodec malo pokvarila. Bila sem na jugu Srbije. Ti ljudje res ne znajo jesti nič drugega kot meso, meso in meso. Zraven pa še pečeno papriko. Druge zelenjave pa skoraj ni za dobit. Komaj smo si s sodelavko sprosle malo paradižnika in zeljno solato. Pa so naju tako čudno gledal, kot da imajo zajce pred seboj. Očitno pri njih zelenjavo jedo samo živali. Sem bila zelo vesela, ko sem prišla domov in so mi domači skuhali juhico. Ne morte si mislit, kako je pasala.
Evo, že spet telefon.
Se še beremo!
Gobica