Kuhinja - ikea
Na enem drugem forumu sem ravno danes prebrala, da nimajo več te brezplačne variante nad 1000€. Da plačaš prevoz do 10% kupnine oziroma največ ? €. Ko sta se za nakup kuhinje v Gradzu zanimala tašča in tast, bi morala za prevoz kuhinje vredne okoli 2700€ plačati 127€ prevoz do doma.
JelenckovaPulte ni potrebno, da ti jih oni razrežejo. Vsaj tako je rekel g. Damjan, ki je prodajalec na oddelku kuhinj v Gradcu. Če ti jih razrežejo, je dražje, pa še 3 tedne je za čakat. Mnogi tako pult naročijo kar pri nas.
Jaz imam na splošno rada Ikeo, takšen red kot je gor, je malokje. Reklamacije urejajo hitro in nikjer ni nič problemov. Ko bom velika, bom tudi jaz šla po kuhinjo v Ikeo v Gradec, gor dela na tem oddelku, kot sem omenila že zgoraj, Slovenec, ki se na to res spozna in ti res dobro svetuje. Je pa kar dosti zaseden, ker govori tudi hrvaško.
Jelenckova
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Vanilijeve rolice

Hoppy brioš