Spoštovana
Tema je aktualna za nekaj vedno enih in istih uporabnikov. In nekdo z občutkom za jezik nam popravlja. Ampak veste, to je tako. Kaj dobiš ko daš knjigo popraviti lektorju in jo potem neseš k drugemu lektorju? Ponovno dobiš rdečo knjigo nazaj.
Tako zapletenaga sistema za popravljanje, kjer bo eden popravljal drugemu, pa ta trenutek ne moremo narediti, ker bi radi naredili nekaj uporabnih stvari za obiskovalce, ki se dotikajo same kulinarike. Z veseljem pa sprejemam vse napake na moj email, ki jih bom osebno vnašal v bazo. To je potem konkretna pomoč.
Mislim, da je večina receptov po naših popravkih dovolj dobra, da jih razumete, če je pa kakšen izraz, ki ga ne razumete, pa lahko vprašate. Kot pravim, sprejemam tudi popravke, vedno ko je kdo na kaj utemeljenega opozoril, sem popravil. Lektorskega sistema administracije pa zaenkrat ne bo, ker menim, da so tako meni kot VEČINi obiskovalcev bolj pomebne reči izpolniti vsebino, dodati nekatere reči pri iskanju, v sami obliki recepta, kar ga bo naredilo bolj preglednega itd.
Verjamem, da je veliko želja, ki jih imate, ampak vse pač ne gre, najmanj pa takoj. Smo pa vašo pripombo vzeli na znanje in bomo skušali tudi v tej stvari kaj narediti. Ko bo čas in možnost. Ponavadi sem vedno za dialog, včasih pa tudi uporabim tisto, kar imam spodaj - valjar. In uveljavim svojo "moč".
Lep kulinarični (ne slovnični) pozdrav

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
PS - Pa še to bi pripomnil, gospa Pomlad... Morda drugi res pošiljajo recepte brez vejic, brez šumnikov itd. ki jih po svojih močeh popravimo. Vi niste poslali še nobenega. Pa je škoda, ker vaši bi bili verjetno slovnično nedotakljivi. Pišete pa le v forum. Ampak če smem pripomniti, pismo ste poslala v napačno rubriko, med recepti/nasveti, kjer piše, da gre za pomoč pri kuhanju. Pravi forum je pa pisma bralcev, kjer so graje in pohvale.
Verjetno boste mislili, da sem nesramen do vas, ampak sem hotel samo nekaj povedati. Dajmo najprej vsak pred svojim pragom pomesti. Tudi vašo temo bom prestavil v ustrezen forum, tako kot to naredim vedno. In tako kot so recepti popravljeni najbolje, kot so. Z velikim veseljem bom pa objavil vaš recept, ki mi ga ne bo treba popravljati.