Pad Thai s piščancem
Zdrava različica čokolešnika so tudi instant ovseni otrobi z mlekom (jaz uporabim sojino),z nesladkanim kakavom in dodatkom medu/melase/natrena ali stevie.
majacebelicakot nadomestilo lahko med otroško hrano poiščete tudi žitne kašice, se hitro naredijo. recimo milupa ima 7 korn getreidebrei http://www.rossmannversand.de/produkte/baby-und-kind/milupa
potem dmova znamka ima svoje
poiščite takšno, ki vsebuje le žita, ne pa sladkorjev. jih je kar nekaj
če ste vajeni bolj sladkega okusa od začetka dodajajte med, vendar menim da to ni potrebno.
www.mojalbum.com/naredilaanaMeni je dobra alternativa ovseni otrobi s kalčki, pšenični otrobi, mleti orehi, kakao in mleko![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
Pri nas ne živimo v iluziji, da bi otroška hrana delovala shujševalno. C'mon, otroška hrana je namenjena rasti in ko si v letih, ko se v višino ne raste več, se da to samo v širino. Je pa totalno orgiastično v zimskem času, da se naredi malo bolj redek čoko-mlečni obrok in v vroče melko se zameša še žlica nutelle. In potem to ješ pod kakšno dekico na kavču in se zna stvar v čisto neotroško smer razviti.
|
V bolnišnici so odsvetovali čokolino, ker baje povzroča angino.
Tako da ga otroci niso dobili za zajtrk.
Hvala Bogu, ga pri nas nihče ne mara.
Aljo
Pa so tudi povedali, kako čokolešnik naredi angino??????
Sonja
![]()
![]()
![]()
...........
lp
mzm| limnol je napisal/a: |
Pa so tudi povedali, kako čokolešnik naredi angino?????? Sonja |
Dekce ne uporabljaš in imaš vse na stežaj odprto sredi zime
, poplakneš ga pa z ledeno limonado ![]()
| Aljo je napisal/a: |
V bolnišnici so odsvetovali čokolino, ker baje povzroča angino. |
mene so pa učili, pa jaz tdu druge, da angino povzročajo mikroorganizmi (virusi in bakterije), očitno je zdaj doktrina drugačna. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai s piščancem

Polnjene paprike