Dobro jutro, moje drage rožice !
Opravičujem se za moj "mrk", ki je trajal nenavadno dolgo. Torej, srečanje je bilo superca. Kot je rekla Vipercat je zdaj nenavadno, ko vem, kdo se "skriva" za imenom. Nekako ima potem človek še eno drugo dimenzijo do tega sotrpina. Škoda, da nas ni bilo več. Ampak smo me bile pridne. Ja, ratalo mi je priti na vrh Pohorja, čeprav to nisem niti v sanjah pričakovala. Hodila sem previdno in čakala, kdaj me bo začelo boleti, da se vrnem v dolino. In ker me ni nič bolelo, sem nadaljevala do vrha. Popolnoma brez težav ! Ne morem verjeti. No, v dolino sem se pa le peljala z gondolo, da mi ne bi zdrsnilo in bi hitro bilo lahko kaj narobe. Ma sem važna kot marela. Sem pa popoldan le začutila nekaj bolečine tam zadaj, zato sem tako pridno počivala, da sem, ne vem kdaj zaspala in se zbudila malo po polnoči.
V nedeljo pa sem prekipevala od energije in sem ves dopoldan kuhala kot nora. Za 16 kosil sem si pripravila 4 različne jedi, tako, da mi ne bo treba kuhati kar nekaj časa. Pa saj med tednom tako ali nimam časa oz. sem preveč lačna, da bi čakala, da bo kuhano in sem si zato to pripravila v naprej.
4 ure sem bila v kuhinji !
Popoldan pa na vrt, kjer sem seveda pretiravala in zvečer sem zelo razbolela končno obležala.
Tako, to so bili vzroki za moj mrk.
Joni, superca, da si z nami. Vse, kar si napisala je presneto res in danes držim pesti, da ti vodni dan rata !
Aknirad, ta tvoja kombinacija za kosilo je bila do diete ena mojih najljubši. V času diete pa sem iz nje naredila 2 jedilnika: za kosilo sem jedla vse, le mesa ne, tega pa sem si za večerjo zrezala skupaj s paradižnikom, kumarami, papriko in si naredila orgastično solato.
Artemis, nič obupavati. Marjetka cvetka ti je pa tako napisala ta prave stvari. Držim pesti !
Marjetka cvetka, pa ti si glavna !!!! V tem direndaju ta vikend niti pomislila nisem na rime, ti pa kar iz rokava. Ma superca si !!!!!!!
No, zaenkrat bo dovolj.
marjanca45