Večer.
Punce in fantje (kljub temu, da se nič ne oglašate, vas nismo pozabile), kako ste preživeli današnji sončen dan? Sama opažam, da sem vsak dan več zunaj, ne glede na to, da se mi vse obveznosti kopičijo

. Je pa še vedno bolje biti na svežem zraku, kot pa pisati seminarske...se katera strinja?

Sy, me veseli, da si se zopet pridružila. Sicer bi tebi bilo verjetno ljubše, da se nam ne bi bilo potrebno

, me smo pa vesele, da si z nami!
Rožica, nič se sekirat. Je že itak mimo

. Bom uporabila kar tvoj nasvet, se boš pa nekaj dni malo bolj gibala, da boš to skurila, pa boš na istem, kot si bila. Pa še vreme ti gre na roko, tako da sploh ne bo problema. Verjamem v tebe, vem da ti bo uspelo.
Darchy, sedaj še pa tebe malo skregam

. Nič ne čakaj na "boljše" vreme, da boš pričela tečt. Iz lastnih izkušenj ti povem, da je sedaj ravno prav. Če boš še čakala, bo pa prevroče...Tako, sedaj pa brez izgovorov, jutri tekaške copate na noge, obleči trenirko in en krog. Če pa fant ne bo imel časa, pa kar sama. Tudi ni tako hudo, jaz grem vedno sama, mi je boljše, ker se mi ni potrebno ozirati na nikogar pa imam lahko svoj tempo, odvisno od počutja. Lahko pa še sedaj hitro skočiš, za ogrevanje

. Bođš videla, kako se boš potem odlično počutila! Jaz sem mislila, da danes ne bo šlo, ker sem bila že 1 uro v fitnesu, ampak sem se vseeno odločila in šla. Ni boljšega občutka, ko prideš domov in si prijetno utrujen.
Encijan, ko svoje rolerje spravim v pogon (kupiti moram nova kolesca, ker imam od 8 samo 2 ali 3!!!) pa pridem pogledati/odrolati ta tvoj krog. Če ne prej se takrat srečamo. Na Skalo se pa tudi spravljam že celo večnost, ampak mi je po pravici ovedano bližje, če grem na "naš hrib"-če poznaš slučajno tur. kmetijo Ančka-tam je štart, potem pa v hrib.
No, pa sem se razpisala za cel roman...
Izkoristite sončne žarke, naj bi jih bilo še kar nekaj (pred aprilskim deževjem...)
Lp,
maychi