Bok, punce!
Nekaj dni sem odsotna, pa se kar nekaj dogaja. Danes sem prišla domov s službene poti. Štiri dni sem jedla kot je naneslo. Čisto nič po 3MD načelih. Jedla sem namreč takrat, ko sem lahko in tisto, kar sem dobila. Res pa nisem mešala preveč stvari med seboj. Nekateri ne zastopijo, da mi zjutraj paše sadje, zvečer pa ne jem ob 9.uri kot drugi na poslovnih večerjah. Domov sem prišla z bolečinami v želodcu. Sem že eksala jabolčni kis in vodo in je bolje. Na hitro sem prebrala pošto.
Marjanca, vesela sem, da ti je bolje. Zaradi sina ti pa povem, da kadarkoli bo šel od doma, bo hudo. Naju z možem so otroci že navadili, da gredo sami naokoli, pa me je še zdaj strah, pa že oba končujeta šolanje. Mame smo pač take. Vendar mu moraš zaupati, pa ne mu pokazat preveč, da te skrbi, ker tudi on ne bo imel od počitnic veliko. Saj imaš nas, pa bomo kakšno rekli.
Mala mucica, žal mi je, da se ti to dogaja. Življenje je tako kruto. Mi smo pa borci in se ne damo.
Tudi jaz nekatere pogrešam. Upam, da ni kaj narobe z njimi. Zdaj sem pa že malo črnogleda.
Zdajle grem pa jest, ker sem ful lačna. Danes sem na OH in nisem še nič konkretnega jedla.
Se beremo!
Gobica