čer!
Moram nekaj natipkat, da preusmerim misli. Že res da imam OH dan in za večerjo sem si privoščila prepečenec s kislimi kumaricami in skodelico čaja z medom, navrh še dve rebri čokolade.
Do tu je vse vredu, potem pa me je zagrabila neznosna želja po sladkem..., kot v tisti reklami in planila sem v čips. No res ni sladek mi je pa tako sedel.... njammm.... Najhuje od vsega pa je, da mi sploh ni tako žal, da sem ga pojedla.
Sicer pa imam jutri sadni dan in v petek 2.vodni dan, upam da vsaj do petka ujamem težo 1.vodnega dneva.
Se mi že od začetka (tam nekje od septembra) ful "lušta" sladoleda (beri sem volk na sladoled, ga ni nikoli dovolj) in ravno zato ker je dovoljen, sem se še bolj veselila te diete.
Od začetka ga nisem jedla, ker sem bila prepričana, da je preveč kaloričen, takrat sem bila skeptična tudi do tortice. Kasneje pa se je pojavil tisti neprijeten mraz! Trej sladoled spet odpade. Sem ga imela v mislih za danes, vendar sem raje skuhala čaj in ga še zelo vročega srkala, da me pregreje.
KDAJ BO TA PRAVA POMLAD?????!!!!!! Pri nas je za jutri napovedano pre mrzlo. zz..zz....eee..b...eee..!!!!!
Grem še na en čaj in pod odejo!!!
Sladke sanje!
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.