Opazila sem temo "Termomix" in meje vzpodbudilo da se nekaj napisem - beri se potozim, zacnem debati, skritiziram - ker pa pod Termomix ne pase, zacenjam na novo. Vem da tema ne pase pod Recepti... Ali tudi vas oblegajo prodajalci Vorwerk sesalcev? Pred 14, 15 leti je moja mama kupila Vorwerk globinski sesalec, ki se vedno costo OK deluje. Je sicer ekstremno sibak na lesenih in keramicnih povrsinah, tapisom, ki ga je v nasem stanovanju kar nekaj, pa perfektno in brez truda dobro ocisti. Zdaj pa so v zadnje pol leta ze petkrat ali sestkrat zvonili na mojih vratih prodajalci Vorwerka, ces da vedo, da smo kupili pred leti ta sesalec in da nam ga a) brezplacno servisirajo b) naredijo demonstracijo sesanja z novim c) zamenjajo starega za novega z doplacilom (astronomsko visokim - kopim enega in pol dragega Boschevega globinca) d) kontrolirajo starega ce se dela brezhibno in podobno. Ko so prisli v tretje sem jim vljudno zatezila, da nas sesalec se dela OK in da novega Vorwerka ne mislim kupiti in ce bom kupila nov sesalec to ne bo VW, ma so vseeno se trikrat prisli. Forum... kaj si mislite o teh butastih prodajnih metodah - da ti pridejo petkrat ponudit isto rec. Ce so ze tako organizirani, da vedo, da si pred 15 leti nekaj kupil, pa naj si se zabelezijo, da si oktobra njihovemu prodajalcu rekel, NE HVALA, RES NE RABIM.

Najboljši limonini razpokančki

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije