Vorwerk sesalci

vorwerk je čista "nateg****cija". Drago plačaš sesalec, drago potem vrečke, sesalna moč je pa pri običajnejših sesalcih dosti boljša. Vrečke moraš iskat v Ljubljano, po njihovi pošti pa hodi kar cel teden!! Sem ravno slabe volje zaradi tega, zato se oglašam. punca08

No ja, samo v LJ pa jih le ne prodajajo - ena naša članica prav dobro to ve, saj sem ji po povzetju poslala vrečke, ki jih je želela.

rrr

Tudi jaz ga imam že dvajset let. Zadnje leto najnovejšega. Vorwerk in vodna postelja sta bili moja najboljša investicija v življenju. Kar pa se reklame tiče jaz mislim takole. Če imaš z neko stvarjo dobre ali slabe izkušnje, zakaj tega ne bi povedal tudi drugim.

Lejla13
Mene pa zanima, kje bi lahko kupila nov priključni kabel za sesalec vw, ker se je stari kabel uničil ravno na takem delu , da ni variante, da bi se lahko popravil. Dipsi Sporočilo je spremenil(a) Dipsi dne 08. okt 2008 16:21:01

Dipsi pokliči zastopnika, ki ti ga je prodal ali pa tja kjer naročaš vrečke.

Lejla13
Očitno ti starega (15 let) dobro servisirajo samo, če kupiš novega. Mi smo imeli našega starega dvakrat na servisu, ker je imel nekaj zlomljenega, obakrat so nam ponujali tudi novega, pa smo rekli, da naj nam samo starega popravijo. Nekaj so naredili, vendar ne dela dobro! zvezdica55
Lejla 13 pojma nimam kdo mi je prodal sesalec, je star že 14let. Vrečke sem pa do sedaj kupovala v eni privatni trgovini kjer so prodajali predvsem barve in lake pa tudi vrečke za sesalce so imeli. Tako, da če ima katera kakšno tel. številke od zastopnikov za vw sesalce se lepo priporočam.Če je kakšna možnost naj bo iz Gorenjske. Dipsi

Dipsi, pokliči na brezplačno telefonsko številko za potrošni material 080 10 33 ali na Parnad 01 200 48 10 - sem prepričana, da boš dobila prave informacije. Oprosti, malo pozno sem videla tole tvoje zadnje vprašanje.

L.p.

Lejla13
OK, sej čisti dobro, ma je vseeno predrag.Vsaj po moje. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
Vrečke imajo tudi v merkurju, le tip moraš povedati. turururu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti