Harmonija: Link je imel vejico zraven, zato ni delal, sem vam jaz popravil...
Tisto s sliko ste pa prav razmišljali, vendar ste dali link od celega foto albumba ki ga imate na Volji, ne pa na posamezen jpg, torej prav na sliko. Boste rekli, kako pa vidim točen link do slike (jpg), malo je zapleteno. Če uporabljate Opero, greste čez sliko in z desno miško izberete Properties in izpiše kompletno pot do slike. Z Internet Explorerjem je verjetno podobno, torej v samem albumu na fotografiji nekako dobiti lastnosti (properties) od slike...
Za demonstracijo sem vam popravil link da zdaj kaže na prvo sliko in zdaj se slika odpre neposredno na KulSlo

Dajte spremeni in si oglejte kaj sem naredil, če ne bo šlo z drugimi slikami vam bom pa jaz vseh osem jih zalimal. Načelno vedno raje svetujem (torej posredujem znanje), kot pa da jaz naredim, ker če jaz naredim je tako kot če revežem v Afriki pošljete hrano, a jih ne naučite kmetovati... Sem malo zafilozofiral ne

Sicer ste se pa res zelo potrudili, da ste naredili tale album na Volji... Od fare sem res, obdobje fantovstva se pa bliža koncu, saj bom od februarja očka (upam).

Tako da bom kmalu očka od fare

Pozdrav

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije