Mogoče so se pa posušili...
peter
Sadne rezine s slivami
Mogoče so se pa posušili...
peterKo se krofi ohladijo, jih spravim v nizko plastično škatlo, ki jo na dnu prekrijem s papiranto brisačo. Krofi so tudi drugi dan sveži in se nič ne posušijo, kaj več časa pa tako ne zdržijo.
Balenkaursyy, za moje prve krofe je sestrina tašča izjavila, da jih je naslednji dan najprej dala psu, pa jih ni mogel zgristi, potem so jih pa imeli za noge pri mizi podstavit in so me menda čuda dobro obnesli![]()
![]()
. Toliko o uporabnosti, da ne bodo preč prišli
.
Krofi po receptih kot so od Rece, Tanje in podobni bi morali spodobno pričakati naslednji dan tudi tako shranjeni, kot si napisala. Razen, če imate v sobi zelo suh zrak. Drugače pa tako, kot je napisala Balenka, ali pa jih daš, četudi samo za en dan, v zamrzovalnik. Odmrznjeni so skoraj enaki svežim.
CilaCila, hvala, da si me spomnila. Tudi jaz jih bom poskusila zamrznit, pa da vidim. Sam kaj, ko imam vedno pomanjkanje prostora.
BalenkaKolikor sem uspel ugotoviti, gre za MUMM profi mix. Sam delam te, katerih link je prilepila JanisJoplin v MUMM-u, se krasno naredijo, s tem da pustiš vsaj enkrat vzhajati, kar v aparatu, spet pregneteš kar z mešalnikom in naprej po receptu.
peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Pekoče piščančje perutničke