Malan, ja saj se strinjam, da je ta tema zelo na meji in ne bi Jerneju nič zamerila, če bi jo "skenslal", no, pa očtno je tudi on imel nekoč psa:)

In glede an to da sprašujem po receptih...

Torej je tako, kot sem mislila, samo pekočih začimb in soli ne, ostalo pa lahko:) Dobra novica, ker naša psička najbolj obožuje ostanke in te ji torej mirne vesti lahko dam. So se mi vedno zdeli bolj zdravi kot konzerve... Pri nas dostikrat kaj malega ostane, ker vedno naredim veliko jedi, jeva pa dostikrat samo dva - in navadno se napokava tako, da ne ostane za še 1x, ampk bolj malo, da se niti ne splača šparat - idelno za mojo psičko! Čeprav se včasih pritožijo (fant, brat, oče), da tega pa res ne bi smela psu dat - da bi že oni pojedli čez pol ure:)
Jaz namreč pri kuhanju uporabljam sol samo za solit krop, v katerem kuham testenine, riž itd... Sicer pa ne, lahko pogledate moje recepte in boste videli, da noben ne vsebuje soli kot sestavino... In je tudi nihče prav nič ne pogreša, ker sem totalno usekana na začimbe:)

Pa tudi če bi kdo bil velik ljubitelj soli, dosoli si lahko vsak, odsoli pa noben:)
Veri