5. jan 2005 7:43
Jernej, a si ti tudi kadil in preveril metodo na sebi??? Loni Makaroni
5. jan 2005 7:43
Jernej, a si ti tudi kadil in preveril metodo na sebi??? Loni Makaroni
5. jan 2005 7:53
Zdravo! No, sama sem prenehala pred petimi leti in to iz strastnega kadilca (več kot 1 škatla) na nič. KO sem po neki fešti ostala brez glasu, pa še v službi so nas preganjali, sem se odločila. Bila sem tečna, priznam, a je šlo. No lanskega februarja se je za to potezo odločil še mož, ki je kadil še huje. Nehal je čez noč, o tem ni povedal nikomur. Še vedno ne kadi. V glavnem - da se nehat, če si trdno odločen in tudi trmast. Se pa splača, čeprav pridelaš tudi kakšen kilogram. LP Tina
5. jan 2005 7:59
5. jan 2005 8:30
Bravo, punce, vsa čast vam,tudi jaz moram nehati!!!! Joj!!!!!!! sasa
5. jan 2005 9:22
Naj še jaz pristavim svoj piskrček
5. jan 2005 9:23
Opala!!!! Pa sploh nisem pričakovala takšnega odziva.... Hvala vsem za vse lepe besede, pa Jerneju za psihološko pomoč
5. jan 2005 10:13
Ne se sekirat zaradi kil! Baje se človek, ko neha kadit res zredi za do 5 kg, ampak potem ti v naslednjem letu tudi sami izginejo, tudi brez posebnih diet - prej se pač moraš z nečim zamotit. Lahko pa si omislite kako drugo, bolj zdravo navado, kot na primer čajčki, navijanje las, igranje z elastiko za lase,... Veri
5. jan 2005 13:45
Joooooooooooj! kakšen odziv in pohvale in vsi držite pesti... pa to... res hvala za vašo podporo in vaše izkušnje glede prenehanja kajenja... naj vam povem, da je danes že drug dan brez cigareta in niti ni tako hudo, mogoče zvečer malo doma, ko gre hčerka spat,.. pa sem ponavadi takrat šla na balkon in lepo v miru enega ali dva skadila... včeraj pa sem šla raje prej spat... moža sem skušala prepričat da bi tudi on nehal, a noče.. (res ni lepo od njega, ker vem da bi nama bilo obema skupaj dosti lažje nehat, kot pa enemu samemu, s tem da ti drugi "lušte" dela...ne?).. me je pa tako razkurila njegova reakcija, da ne bo nehal, da mu bom (no, sebi in njemu) iz principa dokazala, da to zmorem. sicer pa sem od včeraj naprej spet po dolgem času tudi na 90 dnevni dieti (s katero sem lani po porodu shujšala 15 kg), ampak enih par se jih je nabralo zdaj med prazniki in jih je treba dol spravit... poleg prenehanja kajenja in še diete, moramo pa zdaj še vozit še bolj po predpisih... tak, da ... vse mogoče slabe navade sem se odločila naenkrat izločit iz svojega življenja in živeti bolj zdravo. torej vsem še enkrat hvala za vašo podporo in sem jaz tudi z vami... lp, Študentka Studentka1
5. jan 2005 15:12
Hojla, Študentka, samo tolk, da se javim in povem, da tudi danes uspešno premagujem krizice ter hrabro jurišam ====>(naprej!)
5. jan 2005 15:26
Evo sedaj pa imam vsega dovolj in se vama ta trenutek pridružujem! Če bo šlo bo pač šlo, če pa ne, pa tudi ne bo konec sveta. Navijam za vse nas. MarikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Jaffa torta