4. feb 2005 9:59
vivera--- jaz sem včeraj slavila 1 mesec ... moj največji razlog je bil poleg mojega zdravja, ki je zaenkrat še v redu :), denar... zadala sem si, da si letos več ne bom kupila cigaret,ker so mi predragi. in da si raje za ta denar na mesec kupim kaj za oblečt, oz. kaj drugega bolj pametnega... je pa res, da se moraš najprej psihično pripravit v glavi /jaz sem se cel december malo po malo pripravljala... tako da,... saj me premami tu in tam.. in če je tako si tudi kakega tu in tam prižgem, ampak ti povem, da ni več isti filing, niti okus kot je bil prej.. pol pa še nastopi slaba vest do same sebe... in tako cigaret ni več tisti užitek, kot je bil prej... zato pa se da zdržat.... ni tako težko, kot zgleda na prvi pogled.. jaz sem tudi kadila 10 let.... redno... upam, da ti bo uspelo in ti držim pesti.. ko pa boš imela krizo, se javi tukaj .. bomo kako rekli, če pa ti bo prevelika kriza pa si tudi kakega prižgi... ampak potem pa strogo naprej.. boš videla da ti bo uspelo... če je meni, lahko tudi tebi... :)) lp, Studentka1