Pozdravljen
zel
Kak
Hval
ribica
n class='poudarjeno'>>>Pozdravljen
zel
Kak
Hval
ribica
n class='poudarjeno'>>>
23. sep 2004 13:33
Pa poskusi nad soparo. LP, Klavdija
23. sep 2004 13:36
Jaz sem si v Lesnini (Brdo) kupila soparnik od Silita in za vekomaj rešila problem kuhanja štrukljev. Enostavno štrukelj samo položiš na vrhnjo posodo, ki ima luknje (kot cedilo), povezneš jo na spodnjo posodo, ki jo do polovice napolniš z vodo in ko le ta zavre, kuhaš pokrito približno 30-40 minut. LP. Alenka Sporočilo je spremenil(a) Alenka Š dne 23. sep 2004 14:14:03
23. sep 2004 14:16
Imam bombažno krpo ,ki jo uporabljam samo za kuhanje štrukljev -nikoli je ne perem s praškom - in ko so štruklji kuhani jo operem in prekuham v osoljeni vodi in to je to . LP Marta
23. sep 2004 14:37
Ribica, kaj ko bi alufolijo namastila z oljem in potresla z drobtinami - zagotovo bo uspelo. LP PAJDO
23. sep 2004 14:44
Ko so kuhani jih pusti v foliji še caa 20 minut in nato odvij . martina
23. sep 2004 14:44
Moja mami jih kuha brez folije in brez krpe. Suzana Zaletel
23. sep 2004 14:59
Tudi moja nona jih je kuhala brez folije ali krpe. Enostavno jih je narezala (s krožnikom) in zmetala v krop kakor njoke. lp Janja
23. sep 2004 15:14
Nasvet, ki ga je dal Pajdo (folijo naoljiti in posipati z drobtinami) se obnese. Preverjeno!
23. sep 2004 15:17
A se da nad soparo kuhat tudi zamrznjene štruklje? Dana
23. sep 2004 17:12
Zavijem jih v folijo in počakam da se malo ohladijo. Bolj me matra ustrezna posoda, ki pa je nisem še zasledila - priznam da tudi namensko iskala nisem. Če bi mi slučajno v iz police padla na nogo bi jo že kupila. Alenka lahko malo bolj opišeš soparnik in seveda približno ceno. LumpicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Veseli tiramisu