Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

pozdravljene punce in pa seveda Matjaz!Dobrodosel spet med nami! Naj pristavim se svoj piskercek!Osebno mislim da je dieta res ok, dokler se ti dobro pocutis in ne cutis nikakrsnega pomankanja v telesu, ker verjamem da je ze vsakdo od nas hujsal s kaksno dieto kjer se je pocutil vse prej kot v redu, da ne omenjam vrtoglavice in poslabsanje krvi... zato vztrajajmo naprej in bo pa kako fletn je obcutek ko te pohvalijo da si shujsal, najbolj hecno pa je da sploh ne stradas.. Sporočilo je spremenil(a) dragana dne 01. sep 2004 13:54:58
Pozdravljeni vsi skupaj fantje in punce danes je OH dan brez težav jutri vitaminski, vsak ima svoje mnenje o dieti, jaz sem zadovoljna o načinu prehranjevanja. Jaz bi samo to povedala da vsak med nami lahko ima svoje mnenje o dieti tako ali drugačne zato fantje in dekleta gremo naprej z manjšim grehi se strinjate srečno.
Matjaž, sorry majhna pripomba, še mene vključi v svoj seznam, ok?
Sissi, točno kako si si pripravila sir?(Imam ga zelo rada, pa me zanima tvoj način, ki je v skladu s pravili na B dan)
Mary, sori, ampak moj sir ni v skladu s pravili za B dan. Kupila bom že paniran sir (žal ne vem, kdo je proizvajalec, ker ga že dolgo nisem kupila) in ga spekla v pečici. Zdi se mi, da med to dieto na B dan jem samo meso, pa sem se odločila za (malce grešno) spremembo. Poleg bo pa samo solata, nič kruha (kao zamenjava za pohanje). Imam pa še eno okusno idejo za B dan, ki sem jo sprobala v soboto. Skuhala sem si pribl. 30 dag zmrznjene zelenjave od Ete (Grajska mešanica; vsebuje cvetačo, korenje, brokoli) in jo na hitro skuhala. Po kuhani zelenjavi pa sem potresla nariban sir Luka (ne vem katera mlekarna). Pravzaprav bi morala še popeči v pečici, pa ni bilo časa. Zaradi vroče zelenjave se je sir lepo stopil. Hvala bogu pa ni bilo doma mojega dragega, drugače bi še danes hodila na okrog s plavim očesom. Aja, ali veste, kaj rečete ženski, ki naokrog hodi z obema plavima očesoma: nič, ji je bilo že vse dvakrat razloženo. sissi
hojla vsem redno še vedno prebiram vaš forum , samo diete pa se ne drzim več od kar se mi je nadopustu vse podrlo , naj povem da sem shujšal v 1 mesecu in pol za cirka 13 kg in po dopustu dobil ene 5kg nazaj in to zdej držim , čakam pa na boljše dni in da minejo tile pikniki ki jih je zadnje čase tolko da niti pod razno ne mislim gledati uluft ko drugi jedo , itak pa na piknikih jem samo meso in zelenjvo tko da takrat je tisto dobra kombinacija , , nič ne bom obljubljam da bom zacel spet z dieto sem se pa nekaj naučil od nje , da pač nekaterih živil ne smeš jesti skupaj in to mi uspeva no bo kdo rekel da se tolazim s to mislijo , pač za enkrar mi tako paše :)) matjaž tebi pa čestitam , mislim da si se kar natrudil da si skupaj zbral ta imena , in zelim ti da ti ponoven štart z dito uspe vglavnem pozdravček vsem za JamieO pa poseben pozdravček in hvala, ona bo že vedela za kaj JamieO objemček Dušan
Zdravo ! Pišem prvič.Moja 3 MD traja 22 dan,danes sem na sadnem dnevu.Diete se držim dokaj strogo.V teh dneh mi je uspelo shujšati dobre 3 kg, moj cilj do konca je še dodatnih 6 kg, upam da mi bo uspelo.Drage udeleženke foruma,prosim vas ,če mi lahko kaj svetujete. Lep pozdrav
mary1 mislim da si čisto na pravi poti , kar tako naprej , če ti pa še kaj ne bo jasno kar prašaj , tistih 3kg so kar zavidanja vredni , a je tko punce in matjaž pa cim več Dušan
OJLA! Ja spet nimam vseh čistih. Torej ... mam B dan. Za kosilo sem jedla na čebuli prežena jajčka. Ker je prišlo do spremembe in bodo ribice za večerjo. Kaj lahko za večerjo jem? Lahko ribe ali obvezno jajca? pa pa
Dusan hvala, to je bilo pa zelo prisrcno, bi ti vrnila, a nimam posebnega paketa Lepo bodi in uzivaj se naprej, saj vidim, da ti to odlicno gre in se pri tem tudi odlicno pocutis. papa, JamieO MEDVEDKA, saj ves, ce se stritno drzis 3MD, potem polovica jajck od kosila . Ce pa ti je vazno, le da je B, potem pa le na ribice. Ma, daj si duska, saj so ribe itak easy hrana pa se vsak dan jih nimas na jedilniku! Sporočilo je spremenil(a) JamieO dne 01. sep 2004 15:28:22

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti