Živjo Sy!
Čestitke tudi tebi!
Si se že privadila svoji trenutni podobi, -21kg je pa kar velika izguba?
Jaz sem imela kar nekaj časa občutek, da me kosti žulijo! Je zanimivo, kako se vseeno še kar nekaj časa skrivaš za prevelikimi oblačili, no vsaj pri meni je bilo tako. Zdaj se pa fant kar jezi name, ko se oblečem bolj ohlapno, vedno pravi, da zdaj pe res nimam več kaj skrivat.
Tudi jaz sem že zaključila dieto! In te težave rešujem tako, da zjutraj jem sadje, tu pač ni dileme, za kosilo pa se odločim kaj mi je najbolj všeč(npr. meso ali riž), potem pač jem samo tisto kar mi je všeč in se v okviru tega držim cel dan. Torej tudi za večerjo samo škrob.
Ker naj bi vsakih 4-5 dni vnesli kalorično višjo vrednost, da pač telo ne prične zavirat pri porabi...., to je še najmanjši problem, pri meni je sobota tista "grešna" oziroma OH, ko si malo privoščim.
Že danes sem se odločila, da jutri skuham kislo zelje vsaj toliko, da ga bom imela za dva dni. Da nekako porabim vse zaužite kalorije tega vikenda. Za enkrat sem tiste samo sadne dni čisto ukinila. Upoštevam pa še vedno časovne razmike med obroki, ker bi drugače verjetno spet nekontrolirano jedla. Sem si pa privoščila dva taka dneva po dieti, in posledično tema dnevoma sem morala uvesti neka pravila, ker je bilo vsega slabosti, bolečega trebuha,...
Priznam pa, da je vseeno težko in se pridružujem tvojemu mnenju, da je bolje na dieti.
Kako pa ti rešuješ težave s prehrano po dieti?
Kaj pa ostale, ki ste končale, se kaj pazite? Kako?
Ja, če ne bomo nekako pazile nam res ne preostane kaj drugega, kot do življenska dieta!

Lp, in veliko uspehov še naprej vsem, ki ste že končale dieto!
Rožica
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.