Pozdravljene!
Ste se pa razpisale ta vikend. Kar nekaj časa je bilo potrebno, da se vse prebere.
Spekla sem muffine. Niso bili 100%, vendar sem jih rešila le tri za današnjo večerjo, če jih slučajno ne bom prepustila kar hčeri. Delala sem jih po Verinem receptu s pomarančnim sokom, suhim sadjem, čokolado in mandlji. SUPER in familija je bila zadovoljna. Hči jih je jedla za zajtrk, za sladico po kosilu, za malico ...
Glede recepta za ohranitev teže po dieti bo pa najbrž kar težka vojna. Nekaj bo sigurno izgubljenih bitk. Moja dva sta me vprašala, kaj si želim za božič. Jaz pa ta velik čips od Pate ali rumove kroglice ali ta velike kokice ..... Onadva sta mislila, da se šalim. Ampak se nisem. Kar bojim se same sebe, čeprav vem, da na tako pot kot prejšne leto, ne stopim več. Ta ideja o 4 dneh diete na teden mi je kar všeč, je vredna premisleka.
kokos, mislim, da si mi ti svetovala, da naj vržem prevelika oblačila stran. Verjetno imaš prav, vendar je malo gorenjke v meni in to kar težko delam. Upam, da bo kdaj bolje.
Da mora biti danes tak lep sonček, jaz pa v službi........
Lep in bogat dan!
bolhaa