Uf, danes smo pa res kar dejavne. Je bilo treba kar nekaj časa brati.
Rožica, imaš prav. Se že vlečem nazaj.

Sadje je v glavnem zame super.
V bistvu moram reči, da po svoje uživam v vseh dnevih, saj že od nekdaj rada jem vse po spisku, samo da so bile pred dieto porcije rade prevelike, pa je za sadje zmanjkalo prostora. Zelo rada imam slane zadeve: čips, kokice, ribice itd. sploh pred televizijo in ne toliko sladkarije. Vendar tudi to ni dobro. Potem pa še nehaš kaditi... Še hči nama je rekla, pa dajta začet nazaj kadit, ker je hladilnik vedno prazen. No, pa se je tudi to umirilo. S prenehanjem kajenja preneha tudi želja po kavi, vsaj pri meni je bilo tako.
Ne Francka, 2 dan imava. Pa je tudi to super. Najbrž si bom privoščila pečen krompirček in goro zelenjave, pa bo. Vseeno boljše, kot kak vodni dan.
Dalmatinka, odvisno kam greš na silvestrovo. Jaz imam eno zanimivo izkušnjo z eno gostilno-nekaj smo imeli... Ko sem jim povedala, da lahko jem samo sadje, so mi prinesli tak ogromen ovalen krožnik raznovrstnega sadja, da so vsi za mizo rekli: vauuuuuu; tudi jaz, da se razumemo. Na njem pa malo banane, kivija, ananasa, jabolka, mandarin, manga, ma sploh se ne spomnim, kaj vse je bilo,vendar pa je bilo super. In nič nisem bila lačna, pa smo bili tam kar nekaj ur. Ni bila slaba izkušnja in od takrat me ni več strah sadnih dni.
lp vsem skupaj
bolhaa