Zdravo.
Joj kako je lepo videti, da te kdo pogreša...
Imam "probleme" z mojim računalnikom in se ga izogibam na daleč, ker drugače se lahko zgodi, da bo letel skozi okno...mi je pa končno uspelo izprositi 5 minut na bratovem računalniku...
Darchy, kako se kaj držiš? Upam, da si dobro. Jaz imam bolj delovno imam v sredo izpit-ampak po pravici povedano, se mi tako ne da...groza.
Opazila sem, da se naši moški člani bolj poredko oglašajo. Kje ste? Pa Rožice že tudi nekaj dni ni bolo med nami...pa Sy že dolgo ni nič napisala...pa še kdo bi se našel, ampak mi imena prehitro pobegnejo...
Po grešnem petku (mami je imela roj. dam-večerjali še le po 9 uri...) sem preživela super vikend, brez najmanjšega greha. In na srečo se je to poznalo tudi na tehtnici, se je malo premaknila dol.
A je že katera opazila, da se po Š in OH dnevu, kg malo dvignejo? Ali pa se to dogaja samo meni in očitno preveč pojem...
No še eno vprašanje, ker imam že dovolj "standardnih" kosil, me zanima, kam spadajo ajdovi žganci (verjetno OH, ampak nisem 100% prepričana). Drugače bodo pa jutri graham testenine ali pizza z zelenjavo......zopet.
Lepo se imejte še naprej.
Se še oglasim, če bo moj računalnik po čudežu začel delati ali pa če si proti večeru izprosim še 5 minut

.
Čim več poljubčkov in objemov danes!

maychi