ALJA, ti si pa tako zahtevna! Najraje bi videla, da bi ti me povedale koliko kg bos shujsala ha-ha. Saj ves- prvi mesec izgubis najvec, naslednji malo manj, nekje na sredini se menda kg malce ustavijo, centimetri pa ne in tako do konca 3MD. Je pa veliko odvisno od tega koliko kg viska ima nekdo, meni se zdi, da je povprecje minusa tam nekje do 12-15 kg. Ze tako si nadpovprecno shujsala v tem prvem mesecu (-7kg)! Po minus centimetrih sodec te je ze manj za eno konfekcijsko stevilko (na centimetre se bolj spoznam kot na kile). Odvisno je veliko tudi od tega kako dosleden si pri prehranjevanju, tako glede kombiniranja, kolicine in ure. Mislim tudi, da se pri vsaj 50% ljudi pojavi sindrom, ko se hujsanje upocasni, ker so ljudje pri prehranjevanju manj dosledni, v glavi pa imajo idejo, da se prehranjujejo natanko tako kot v prvem mesecu. Po lastnih izkusnjah lahko povem, da sem v prvem mesecu jedla zelo natancno in tisto kar je bilo predpisano. Cez cas pa se clovek navelica jesti vedno in isto in si zacnes pestriti jedilnik - npr. v prvem mesecu nisem jedla muesslija, sedaj pa sem ga 1x jedla na skrobni dan s sojinim mlekom. Pizza je bila v prvem mesecu cisto po receptu (kecup, gobice in zelenjava) zdaj si dam gor se kaksen rumenjak ali malo kisle smetane itd. Da ne govorimo o konkretnig grehih - s casoma se clovek manj sekira, v prvem mesecu pa ti prakticno ne pade na pamet, da bi gresil. Priporocam, da si zacnes vsak dan natancno beleziti kaj in koliko si pojedla...
JamieO