Prosim za recepte za mehiške omakce (tople ali hladne) za pomakanje tistih njihovih čipsov. Recepti naj vsebujejo le sestavine, ki jih lahko dobimo v Sloveniji (na internetu je receptov veliko, a se ne dobi vseh sestavin).
Hvala ze vnaprej.
Sweetie
Prosim za recepte za mehiške omakce (tople ali hladne) za pomakanje tistih njihovih čipsov. Recepti naj vsebujejo le sestavine, ki jih lahko dobimo v Sloveniji (na internetu je receptov veliko, a se ne dobi vseh sestavin).
Hvala ze vnaprej.
Sweetie
Evo, jaz bi pa tole temo malo pomaknila na vrh, ker tudi jaz potrebujem recepte. Mogoče pa bo zdaj kaj.
Lep dan in veliko se smejtedve varianti:
1. speštaš avokado, dodaš malo limoninega soka, zelo drobno sesekljano čebulo, malo salse (nam je najbolj všeč Maggijeva- ni moknata, mnoge ostale namreč so), soliš in to je to.
2. zmešaš kislo smetano z jogurtom.
3. ti dve pa nista neka znanost: segreješ salso (ali pa tudi ne) in segret nacho sir (dobi se ga v konzervah)
lp veverica cak
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Polnjene gobe