O slabem zvoku in momljanju igralcev v Jezeru piše v izdaji Vikend-a (TV prilogi Novic in Dela,11-17 januar)

Bujta repa
O slabem zvoku in momljanju igralcev v Jezeru piše v izdaji Vikend-a (TV prilogi Novic in Dela,11-17 januar)
| rdkapica je napisal/a: |
|
Nadaljevanja je dosegljiva tudi v arhivu: 4. del https://4d.rtvslo.si/arhiv/jezero/174664075 rdkapica
|
Hvala, a dogajanje pa je okoli Bohinjskega jezera![]()
Včeraj zvečer gledala noro dober bolgarski film Ljubezen.net. Da ti mislit, lahko smo še tolk na računalniku, rabimo osebni stik s človekom. Zelo priporočava.
Na katerem programu pa je bil?
TV 1000 ob 9. zvečer.
Hvala!
Pogledala sem Ljubezen.net... Meni ni bil noro dober, je pa fajn za mislit kam smo in kam še bodo prišli. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Dragička, splet se tako hitro širi, da boste tudi vi še doživeli spremembe. Problem pa je, da že mi, ki smo malo mlajša generacija od vas, težko dohajamo oziroma sprejemamo spremebe.
Na POP - u je že drugi teden izvrstna serija Dober zdravnik. Presežek nad podobnimi serijami, izjemno dobro narejeno vsebina pa itak prvivlačno nenavadna. Zares vredno ogleda :) Avtist kirurg :)
Tudi to gledam, simpatična.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Burek z lahko solato