Pozdravljeni,
če ima morda kdo knjigo The Zombie Survival Guide avtor je Max Brooks, jo z veseljem kupim.

Lp,
TP_Kuhar
Pozdravljeni,
če ima morda kdo knjigo The Zombie Survival Guide avtor je Max Brooks, jo z veseljem kupim.

Lp,
TP_Kuhar
A nove na npr. Book Depository pa ne bi kupil? Imajo več različnih natisov. Še poštnine ne zaračunajo.
Loni MakaroniPriznam, da nisem poznal te strani. Me je kar pritegnila. Loni, imate morda izkušnje z nakupom preko te strani, so zanesljivi?
Hvala za odgovor.
Lp
TP_KuharZelo zanesljivi. Sicer se včasih zgodi, da kakšna knjiga potrebuje več časa, da prispe (verjetno jim nagaja pošta, ampak ena moja knjiga je prepotovala pol Evrope, preden je našla k meni), vendar sem do sedaj še vedno dobila vse, kar sem naročila.
andreychikaHvala andreychika
Mislim, da bom kar danes naročil par stvari ![]()
Definitivno so zaupanja vredni. In kar se dostave tiče, sem na marsikatero slovensko pošiljko čakala dalj časa kot na njihovo.
Loni MakaroniHvala Loni ![]()
Kupim knjigi:
Čarovnija okusov, Maja Piskernik in
Okusne veget.jedi po slovensko, Jolanda Prelec L.
Če ju kdo ima in ju ne rabi več, ju z veseljem odkupim.
annPrvo sem že dobila,
drugo OKUSNE vegetarijanske jedi po slovensko, Jolanda Prelec Lainšček pa še vedno iščem.
annKupim knjigo: Ni prostora za prasce. ( Bom brala v penziji, da lahko komu odpustim.)
F r i n a
Če je kdo prezrl.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Bowla s kozicami