Kupim knjigo

Pozdravljeni,

če ima morda kdo knjigo The Zombie Survival Guide avtor je Max Brooks, jo z veseljem kupim.

Lp,

TP_Kuhar

A nove na npr. Book Depository pa ne bi kupil? Imajo več različnih natisov. Še poštnine ne zaračunajo.

Loni Makaroni

Priznam, da nisem poznal te strani. Me je kar pritegnila. Loni, imate morda izkušnje z nakupom preko te strani, so zanesljivi?

Hvala za odgovor.

Lp

TP_Kuhar

Zelo zanesljivi. Sicer se včasih zgodi, da kakšna knjiga potrebuje več časa, da prispe (verjetno jim nagaja pošta, ampak ena moja knjiga je prepotovala pol Evrope, preden je našla k meni), vendar sem do sedaj še vedno dobila vse, kar sem naročila.

andreychika

Hvala andreychika Mislim, da bom kar danes naročil par stvari 

TP_Kuhar

Definitivno so zaupanja vredni. In kar se dostave tiče, sem na marsikatero slovensko pošiljko čakala dalj časa kot na njihovo.

Loni Makaroni

Hvala Loni 

TP_Kuhar

Kupim knjigi:

Čarovnija okusov, Maja Piskernik in

Okusne veget.jedi po slovensko, Jolanda Prelec L.

Če ju kdo ima in ju ne rabi več, ju z veseljem odkupim.

ann

Prvo sem že dobila,

drugo OKUSNE vegetarijanske jedi po slovensko, Jolanda Prelec Lainšček pa še vedno iščem.

ann

Kupim knjigo: Ni prostora za prasce. ( Bom brala v penziji, da lahko komu odpustim.)

F r i n a

Če je kdo prezrl.

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti