Nabiranje jagod

Ojla!

Ker tukaj zvem veliko stvari in dobim ogromno dobrih in koristnih nasvetov,se spet obračam na Vas. Tokrat bi lepo prosila,če kdo ve za kakšno kmetijo ali kraj,kjer se lahko gre nabirat jagode .Mogoče kontakt? In da bi bilo kje na dolenjskem. Sem že iskala na netu,pa ni nikjer kaj točno objavljeno. Mogoče je še prehitro?

Že v naprej se Vam najlepše zahvaljujem

Pozdravček iz dolenjske

nejcanja

Je pa le še malo prezgodaj, se ti ne zdi?

Sonja

Pa ne veliko:   

V vasi Breg pri Litiji, se bo v nedeljo, 24. maja 2015, odvijala kulinarična prireditev Dan jagod in špargljev.

mopsika

Na kmetiji Pavlovič v Križevski vasi pri Metliki imajo svoje jagode. Ne vem pa, če jih lahko sama obiraš.

http://www.kmetijaklepec.si/pages/o-kmetiji-klepec

Kmetija Jarkovič v Brodu v Podbočju, če vam to ni predaleč. Jagode že imajo, sem videla zadnjič njihovo stojnico v Krškem  .

Sandra_a

Ja, jagode že imajo; Jarkovič je objavil na facebooku; njihove prodaja sicer tudi Mercator.

Lakica

A morda katera ve kakšna je cena jagod pri Jarkoviču (recimo polkilska posodica)?

spelja

www.centerizobrazbe.com%2FZelenjav">TUKAJ si lahko tudi ogledaš ponudbo in naslove kmetij.

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti