12. dec 2014 23:02
Flekica, jaz upam, da ti domači ne bodo pobegnili ...
Čarli08
12. dec 2014 23:02
Čarli08
12. dec 2014 23:06
| Čarli08 je napisal/a: |
|
Zakaj? Ne delam to za praznike.
Ana
12. dec 2014 23:14
Nisem pa nikoli veliko pekla in kuhala, ker me ni zanimalo.
Ana
13. dec 2014 0:51
| naor je napisal/a: |
Flekica, jaz sem danes naredila jabolčni štrudel. Slikca ni od danes, ampak od l.2009, ko še nisem imela fotoaparata.
|
Naor, lahko pa spremeniš nastavitev na fotoaparatu tako, da datum ne bo viden na fotografiji.
13. dec 2014 7:31
Flekica, glej, tukaj imam zbirko receptov, kjer se uporablja moka. Je že res, da se vmes najdejo tudi taki brez nje, pa vseeno. Upam, da ti bouporabna.
13. dec 2014 7:44
A pošljem rcepte iz najcenejše moke ali iz katerakoli? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima predlog: odpri temo z naslovom flekica, pa tam sprašuj vse, kar te zanima.
mamamia
13. dec 2014 9:37
| flekica je napisal/a: |
Zanimajo me enostavni recepti iz moke, ki so ugodnejši doma kot če bi kupovali v trgovini . Tema je odprta za vse, ki delajo z moko. Temo je spremenil(a) flekica dne 12. dec 2014 22:29 |
To pa res ni taka kunšt, da ne bi mogla izračunat sama. Poglej ceno peciva v trgovini, poišču na Kulinariki ustrezen recept in preračunaj ceno sestavin. Načelno bi rekla, da so vsa cenejša, če ne računamo zraven še svojega dela in s predpostavko seveda, da uspejo in so užitna.
Cila
13. dec 2014 9:45
Flekica je očitno oseba, ki ima rada vse prineseno na pladnju - naprezanje sivih celic je namreč eno težaško delo
.
rrr
13. dec 2014 10:34
Flekica, koliko si pa ti stara? Saj ne, da bi bilo pomembno, samo zanima me.
Če ni to skrivnost. Jaz, na primer, skoraj 55. --Pa še tudi veliko sprašujem. ![]()
Ker očitno želiš popolnoma konkretne recepte, bi bilo lažje, če bi vedeli, ali nameravaš kuhati zase, za fanta ali moža, za majčkene otroke, ali ostarelega dedka... Tudi "recepti z moko" so v razponu od A do Ž. Od 1 do nešteto... LP, Gabi ![]()
13. dec 2014 10:36
Le zakaj sem že ko sem prebrala naslov teme vedela kdo je avtor? ![]()
Drugače je pa predlog mamamie o odprtju teme "flekica" zelo na mestu.
patkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami

Skutna pita