Hvala vsem!
K pecenicam smo jedli pire krompir, brsticni ohrovt in korenje, zabeljeno z maslom ter mesano solato, zabeljeno z limono in olivnim oljem.
Gostje so bili zadovoljni in siti
.
Pozdrav z daljnega severa.............
zvitorepkaHvala vsem!
K pecenicam smo jedli pire krompir, brsticni ohrovt in korenje, zabeljeno z maslom ter mesano solato, zabeljeno z limono in olivnim oljem.
Gostje so bili zadovoljni in siti
.
Pozdrav z daljnega severa.............
zvitorepkaLisička, hvala za poročilo.
Me pa zanima, kakšen okus imajo sicer na severu in kaj se največ je?
LP
Mene so švicarji naučili jesti pečenice (oz. podobne klobasice) v dobrem "burebrot-u" (podoben temule) z zenfom. ![]()
Jaz bi bila tudi vesela, če naše kulinaričarke, ki živijo v drugih deželah večkrat napisale, kaj tam jedo in kako je njim to všeč. No, Vanja se že kar trudi, to moramo priznati!![]()
![]()
No evo, da ostanemo v temi, čeprav je večerja mimo :) . Jaz imam idejo, da bom enkrat zraven pečenic naredila kar prebranac, za solato pa morda pečene paprike iz skrinje. Po moje bo kar v redu, take kombinacije še nismo jedli.
Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi TincaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Svaljki z žajbljem