Pozdravljeni,
Zanima me, kje bi dobila nastavek za mašinske kekse. Mesoreznico imam številko 8. V MB sem spraševala po zadrugah, pa nimajo.
Prosim za nasvet. Hvala.
SlavkaZorica
Pozdravljeni,
Zanima me, kje bi dobila nastavek za mašinske kekse. Mesoreznico imam številko 8. V MB sem spraševala po zadrugah, pa nimajo.
Prosim za nasvet. Hvala.
SlavkaZorica
Pozdravljena SlavkaZorica.
Če ti lahko pomagam se dobijo nastavki za mašinske kekse na Madžarskem in sicer v Lentiju v centru mesta.
Tam je velika trgovina z posodo in raznimi drobnimi stvarmi, sama sem si tudi tam kupila za stroj št 8, imajo pa tudi večje in manjše. Je zelo poceni![]()
![]()
Problem je edino v tem, če si preveč oddaljena ali pa ti kdo pripelje v kolikor se v bližini nahaja
Lep pozdrav
GOGICAjaz sem ga kupila v vaški kmetijski zadrugi nekaj tednov nazaj. Cena cca 4 €. Če nisi iz Gorenjske, lahko sporočiš naslov in ti pošljem. Če rabiš grem lahko v soboto pogledat, če še imajo in ti pošljem.
http://www.mojalbum.com/tajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Zdrobovi ocvrtki s pomakami