Mbrando, pogledala posnetek oddaje. Uau. One step at a time. Just keep goin'. ![]()
Da ne bom čisto iz teme... danes mi je bilo zelo všeč povabilo na zajtrk k mami ![]()
Mbrando, pogledala posnetek oddaje. Uau. One step at a time. Just keep goin'. ![]()
Da ne bom čisto iz teme... danes mi je bilo zelo všeč povabilo na zajtrk k mami ![]()
| rimljanka je napisal/a: |
Nak, nikoli, ampak res nikoli ni čakal Gordona, ves čas je čakal gospoda, ki se pišpe Godot.
|
Joj, Rimy, včasih bi bilo boljše, da bi se za jezik ugriznila...pa kaj čem, takšna pač sem. Se
s pepelom.
Johanna
Vesela sem, da sem zopet našla čas in sem med vami in vam sporočam, da sem najsrečnejša na svetu, ker sem 13.2. postala babi mali sladki Juliji ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
V letošnjem letu sem mi dogaja, dogaja, dogaja, .... veselje ![]()
, skrbi![]()
, veselje, žalost
, veselje, veselje, veselje ... upam, da bo res tako. ![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitam, zelo lepo je biti babi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sonce, prevladuje veselje, tako naj ostane! Čestitke za Julijo, lepo ime je dobila! Naj bo zdrava in srečna v življenju!![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitke za dojenčka. ![]()
sonce51, mnogo veselja in radosti Ti želim s tvojo ljubko vnukinjo Julijo, bodita obsijani s ![]()
![]()
in ![]()
![]()
naj vaju čuvajo, babi uživaj ![]()
![]()
![]()
Čestitke babica in veliko užitkov z vnukinjo...
Všeč mi je ta sonček in obeti za vikend. Tako bomo imele jutri lep sončen 8.marec drage kulinaričarke!
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDa bom imela dopust drug teden, pa tako lepi dnevi bodo, Saša
Mir in dobro!Kako lep in poleg tega še praznični dan je danes ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odločila sem se, da se bom počutila dobro, ne glede na to, kaj drugi govorijo, mislijo ali počnejo...
( Louise L. Hay )
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Burger s Kraljevo fit štručko