20. dec 2012 12:00
Danes dobila knjigo,super recepti,čestitke vsem ki ste pripomogli k izidu knjige in avtorjem.
llilika
20. dec 2012 12:00
Danes dobila knjigo,super recepti,čestitke vsem ki ste pripomogli k izidu knjige in avtorjem.
llilika
20. dec 2012 12:10
Pri meni pa še ni poštarja....
..sigurno pije kavo pri Kvačkarici..![]()
20. dec 2012 12:17
Po mnenju sodelavk je knjiga čudovita, predvsem pa drugačna. Po mojem mnenju najlepša![]()
Še bo naročil!
Živi s srcem, ne z glavo.
20. dec 2012 12:23
Jernej, HVALA!
andrejcek
20. dec 2012 12:27
Kaj, kavo pijeva, ne tisto sva včeraj, danes že testo mesiva! Pa ne po receptih iz knjige, ker je še nimava.....![]()
![]()
20. dec 2012 12:36
Super, da ste šli v ta projekt. Tudi jaz si knjige želim, moram doma mal pofehtat. Enx jo bom že naročila.
Ful sem firbča kaj je not in ali se je znašel v knjigi tudi kak moj komentar ali slikca.
Gledala sem predogled in videla, da je notri tudi recept od peresce, mislim, da bi bila zelo vesela; prav tako Riko in še mogoče kdo, ki ga ni med nami. Vsekakor ponosni kot jaz na našo Kulinariko.
Hvala... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
20. dec 2012 12:38
Ja,ja Kvačkarica....mesita ja...pa najbž kakšno drugo testo,da vzhaja.....
...
.....![]()
![]()
20. dec 2012 15:04
Vaja dela mojstra, mesenje in vzhajanje, je pa skupni postopek. Testo pač je kakšno je, glavno, da kipne,jutri bova pa delala po knjigi, baje jo lahko pričakujem.![]()
20. dec 2012 18:10
Jernej,NAJLEPŠA HVALA za poslano knjigo!!!! ČUDOVITA JE! Še enkrat - čestitam!
Pa lepe praznike želim tako tebi kot vsem tvojim in seveda vsem članom kulinarike.
Marta
20. dec 2012 18:32
Hvala enako. Me veseli da ti je knjiga všeč. Smem vprašati, dobite SMS pred dostavo o dostavi?
Jernej - administratorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Jabolčne rožice