BRAVO!!!!!!!!!!! (zdaj lahko kričim, kajne?)
In - ste opazili, da je uradni napovedovalec ob podelitvi medalj prav spodobno obe imeni povedal? Tudi to se ne zgodi vedno.
BRAVO!!!!!!!!!!! (zdaj lahko kričim, kajne?)
In - ste opazili, da je uradni napovedovalec ob podelitvi medalj prav spodobno obe imeni povedal? Tudi to se ne zgodi vedno.
Čop in Špik spet dokazala da sodita v sam vrh! Zakon sta! Najboljši par :) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo fanta !![]()
![]()
![]()
Punce in fantje, ali ste videle/i twit gospoda Crnkoviča na temo slovenskega ženskega juda?
NessieBravo, danes pa naprej (Lucija, Rajmond, Primož....)
Malo bom pa popestrila temo s spodnjima blogoma.
Jaz že imam svoje mnenje.
marjja
| Nessie je napisal/a: |
Punce in fantje, ali ste videle/i twit gospoda Crnkoviča na temo slovenskega ženskega juda? Nessie |
In v tem trenutku imamo že 3. kolajno !! Bravo,Rajmond!!!!!
marjja
Pa to, evo pa še tretja medaljica, bravo Rajmond
. Pa še Kozmus in Šestakova sta v finalu, jeeeeee
| proxima je napisal/a: | ||
Po mojem je vsakršno razširjanje mentalnih izbljuvkov Crnkoviča in drugih podobnih tesel samo voda na njihov mlin in bi rekla tako kot Mrs. Lipton, "Least said, soonest mended." |
Proxima, se strinjam!!!O takih je govoril prejšnji dan Kauzer, ko je omenjal "tiste s kavča"....
Sicer pa: BRAVO RAJMOND!!!
Le kaj bi Slovenija brez športnikov?
saša
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Rižek v poletni solati