Maja, vse pohvale, odličen tutorial! Zdaj ni nobenih dvomov več o tem, kaj bo sladkega na mizi na božični večerji. ![]()
Kaj menite, bi se tudi take čokoladne bobipalčke obnesle namesto lesenih in plastičnih palčk ali bi se zadeva zlomila?

Maja, vse pohvale, odličen tutorial! Zdaj ni nobenih dvomov več o tem, kaj bo sladkega na mizi na božični večerji. ![]()
Kaj menite, bi se tudi take čokoladne bobipalčke obnesle namesto lesenih in plastičnih palčk ali bi se zadeva zlomila?

Luccka, jaz mislim, da bi se palčka "stopila".. razen v primeru, če se takoj pojejo..
Drugače pa probaj, pa javi, me zelo zanima :)
Sunny09Lucka, hvala za pohvale :) sem vesela, da tutorial pomaga pri izdelavi popsov!
Tele bobi palcke se bodo zlomile ko se otresa odvecno cokolado, ce ne pri tem pa verjetno ko se jih zapici v stiropor. Poleg tega jih bo tezko drzati, ker se bo cokolada topila med prsti. Ce poskusis, pa porocaj kako je slo.
Najboljsa varianta je da se to kar prek e-baya naroci, bo najceneje glede na kolicino.
maja sweetpopsEvo,pa še moji popsi. Glede mase, čista improvizacija: osnovni biskvit, potem pa razlilčni ostanki, kot npr nougat, stopljena čokolada, malo marmelade, kokos. Oblivala sem s čokolado in kupljenimi candy melts (zelo okusno!) in oraski
Tehle cake popsov še nisem delala, moram pa pohvalit tvoj blog Maja... Super je! ![]()
![]()
![]()
Sweetie ful lepe si naredila![]()
Mene tudi Candy meltsi mikajo, da bi jih enkrat sprobala, jih vse tako pohvalite...
RoncolinoIiiiii sweetie kako lustni!!!!!!
V dokaj novi trgovini PEKI na Dolenjski cesti v Ljubljani se lahko kupijo pripomočki za izdelavo cake pops.
malagaJa, malaga, tam imajo tudi tiste candy melts v različnih barvah. Ampak, pozor, ko sem hotela belega doma obarvati v rumeno z eno tekočo jedilno barvo, ki sem jo imela pri roki, se mi je masa sesirila in nobeno reševanje ni pomagalo, tako da je romalo v smeti.
SweetieHvala za opozorilo.
malagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Pijana Kokoš