Morje?

Samnika  

član od: 27.6.2012

sporočila: 1

tema odprta - 27. jun 2012 16:58 | ogledi: 7.134 | odgovori: 3

Nisem že dolgo bil na Jadranskem morju in letos soproga in jaz načrtujemo brez otrok na nekih 10ek dni na počitek, mi lahko priporočate kam je najboljše da gremo? Ali je to Italija, Hrvaška...? Katero mesto mislite, da je najboljše za počitek duše in tela? Če imate kakršne koli izkušnje, da mi priporočite kje je najbolje da gremo? In zraven tega, da isto priporočilo za mesto, ki nam priporočate za nastanitev, ni predrago?

Samnika

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

27. jun 2012 18:11

Samnika,

obvezno napiši: kaj je za tebe lep otok? Z gozdom, skalnat, poseljen, pust? Hočeš v mesto ali v divjino? Imaš rada skale ali pesek? Sonce ali senco? Apartma, sobo, hotel, avtokamp? Kaj dene tvoji duši in telesu? Ležanje na plaži, kolesarjenje, skakanje na glavo s pečine, plezanje, zvečer v gledališče? Imaš rada nore zabave ali mir in tišino? Hočeš kuhati sama ali jesti v restavraciji, iz nahrbtnika, menijska kosila ali nič? Kmečki turizem mogoče? Si pripravljena imeti gospodarja v hiši ali hočeš biti sama? Delo v vinogradu? In kaj je zate drago - je to 20, 50 100 evrov na osebo na noč? S hrano ali brez? Greš z avtom, letalom, vlakom ali peš?

Tako, kot si ti postavila vprašanje, se ti ne da pametno svetovati, ker ne vemo, kja pričakuješ. Napiši malo več, pa se bo zanesljivo kdo našel, ki ti bo svetoval kaj po tvojem okusu.

Sonja

jovita  

član od: 8.7.2007

sporočila: 394

29. jun 2012 11:47

Samnika, glede na to, da z ženo že dolgo nista bila na morju,ti priporočam, da počitnice načrtuješ 15.8.Pasji dnevi vama skoraj zagotovo ne bi bili všeč.

Zavij v eno od agencij, vedno imajo kakšne akcije in za dostopen denar ti pomagajo najti kaj primernega.Lepo se imejta!

jovita

Gorka  

član od: 4.7.2012

sporočila: 1

4. jul 2012 13:50

Po meni je veliko boljše da greš v Hrvaško, je cenejše kot v Italiji…In tudi plaže so odlične! Moje priporočilo je da greš s soprogo v Poreč in nastanitev lahko poiščeš tukaj in glede Italije, jaz tam nikoli nisem bil in ni mi nekaj privlačna! Ampak to je moje mnenje…

Gorka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti