Midva nimava natančno določeno, moj zna vse (ampak res vse, čeprav zadnjič sem se prav narežala, ko me je mož, z doktoratom iz naravoslovnih ved, vprašal, kako se "naredi raztopino za po tleh pomit". Sem mu rekla, da ene 5% mora bit, pa je šel ubogi revež vse skupaj merit, hihi)
Mi pa odnese pokrov, kadar se on naprimer zvečer usede pred računalnik (pa mi je vseeno, ali dela za službo al igra igrice - ista pašta), jaz pa spravim otroka spat, pomijem, pospravim po kuhinji, (ok, prej tudi skuham, ampak to počnem z veseljem...) in se mi potem zdi, da jaz nimam časa zase. Tako da včasih tudi kar kaj pustim, ker itak... saj počaka, mene (ponavadi) ali pa njega (kadar ima ravno dober dan in vidi stvari.) In kar mi je ob tem še vedno neznanka, je to, da še vedno enostavno "ne ve", "ne vidi", čaka, da mu jaz "odkažem" delo.
No, kar hočem povedati je to, da je meni bolj kot to, kaj naredi (in kako naredi) važno to, da oba vsaj približno enako delava za našo, družinsko dobrobit. Sem strašno vesela, kadar ima kakšen hobi in ga pri tem spodbujam; grozno zoprna pa postanem, kadar se on "zvali na kavč" (ki ga sicer nimamo, ampak nekaj v tem smislu) in misli, da se stvari naredijo same od sebe.
barbara_s