Ne preverjajo, ker sem jo že tudi jaz komu posodila in ni bilo nobenih težav.
Zimt
Ne preverjajo, ker sem jo že tudi jaz komu posodila in ni bilo nobenih težav.
Zimt
Hvala lepa mamamia.
Lep vikend vsem
litopsŠe vsakič ko sem šla v Celovcu v metro so najprej preverili na blagajni po telefonu. Pa imam kartico več kot 10 let.
L.P.
mijamarijaPo mojih izkušnjah kartice v Metroju preverjajo samo v primeru, da nakupujete brez DDVja (se pravi da je podjetje zavezanec za DDV in tako podjetje lahko v državah EU kupuje stvari brez DDVja). Mene vedno vprašajo, ali naj računajo z ali brez ddvja. In če odgovorim z, se nihče več ne ukvarja, ali sem lastnica kartice ali ne.
OrionLadyOprosti za pozen odgovor, nisem bila doma. Rezanci so znamke Thai Cooking in imajo širše in ožje. Ta širši so zamotani v take kolače in se super razpustijo ko jih namočim. One ta tanjše pa moram kuhat pa so tudi potem v redu.
Ko sem (še) kupovala v Metroju tudi mene niso nikoli mrcvarli z preverjanjem kartic, tako da to prvič slišim.
Monika7Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Orehova rolada