Hvala vam vsem za pomoč. Nikjer nisem zapisala, da sem točno iz Novega mesta, smo 50 km stran od njega in to v čisto nasprotno stran od toplic. Preživeli smo zelo lep dopoldne, čeprav je bilo veliko ljudi na kopanju.
kleo
Hvala vam vsem za pomoč. Nikjer nisem zapisala, da sem točno iz Novega mesta, smo 50 km stran od njega in to v čisto nasprotno stran od toplic. Preživeli smo zelo lep dopoldne, čeprav je bilo veliko ljudi na kopanju.
kleo| kleo je napisal/a: |
uh, iz Novega mesta. |
v bistvu si napisala da si iz Novega mesta. 50 km stran je lahko pa tudi že Ljubljana, Kočevje....
Lepo da ste preživeli lep dan :)
speljaKatera pa je nasprotna stran in katera ni?![]()
![]()
Trixi, vi pa kar pred svojim pragom pometajte! Ko sem tukaj samo brala, nisem pa še pisala, ste napisali, da ne znate najdet hoste in jurčke v njej!
krpaKrpa, tole pa je način, prvi dan na KulSlo in takoj napad! Iskati Šmarješke Toplice, iz Novega mesta in gozd z jurčki v njem, no ja, primerjava, da te kap! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kleo, lepo, da ste se imeli lepo, očitno ste torej le našli iskane toplice. ![]()
Krpa, dobrodošla. Pa malo manj bojevito, prosim!![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Pizza s pršutom