Če imaš namen kupiti je najbolje da kupiš kavo in jo pretresaš v neko primerno embalažo...
testeninca
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Če imaš namen kupiti je najbolje da kupiš kavo in jo pretresaš v neko primerno embalažo...
testeninca| testeninca je napisal/a: |
|
Ali pa da se ponev kupi:
SMARTY1Imam nekaj točk Barkafe kave. Menjam za uporabljene (žigosane) poštne slovenske znamke z nominalnimi vrednostmi (znamke z oznako A in B ne pridejo v poštev). Znamke ne smejo biti poškodovane (natrgane, manjkajoči zobčki, ipd.).
paulinne, tudi z žigosanimi znamkami smo lahko dobrodelni
Zbirala sem točke barcaffe,pa mi jih očitno sami ne bo uspelo dovolj zbrati za vok.Morda ima katera kakšno,ki jo ne potrebuje več,pa jo je pripravljena podariti.V zameno vam ponudim sijaj finish za pomivalni stroj,ali točke petrol.Želim vam lep vikend.
zagZbiram točke barcaffe, če ima katera kaj viška, se priporočam. Sami, mi ne bo uspelo, zbrati dovolj točk.
Lp, Ana.
ivaana
Točke oddane :)
neli11Bliža se konec igre pa me zanima če je kateri ostalo kaj točk manjka mi jih deset
Kontaktirajte me na ZS
lp
-pikaSamo informativno vam sporočam, da sem danes prejela po pošti obvestilo, da je kozic Lady CW20CCL (tistih za 32 točk) zmanjkalo in bodo dobavljive šele septembra. Ponudili so mi dve možnosti - da počakam do takrat ali da vzamem podobno, vendar malo večjo in bolj plitvo kozico. Očitno je bilo zanimanje za tole nagradno igro večje, kot so pričakovali.
NaturensGalleriA je konec nagradne igre
kohicaZadnji dan za pošiljanje izpolnjenih kuponov je bil 15.07.
SMARTY1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Cvetačna juha s popečenim kruhom