| mamamia je napisal/a: |
hren lahko uporabiš svež, lahko tudi tistega iz kozarčka. mamamia |
V trgovini videvam nariban hren, samo hren, v kozarčku. Kozarček je 212ml, trebušast.
| mamamia je napisal/a: |
hren lahko uporabiš svež, lahko tudi tistega iz kozarčka. mamamia |
V trgovini videvam nariban hren, samo hren, v kozarčku. Kozarček je 212ml, trebušast.
Vendelina, kaj misliš ono veliko metlico plastično za rahlo vmešavanje? Saj veš kaj mislim, ono ko se v vmes nega vmešava s tak počasnimi gibi, ko v kakem počasnem posnetku? Je to to?
Hvala
Multivitamin
multivitaminRimljanka,daj malo reklame pa ti lahko delaš. Kje, v keri štacuni se to konkretno dobi.? A to čist samo naribano sveže, brez solnice vsaj al česa drugega? Tega pa res še nisem zasledil.
Saj ne bo neke škode,če napišeš v keri štacuni majo to. Hvala
Multivitamin
multivitaminBi rekla da v skoraj vsaki trgovini od kategorije supermarketa naprej, ne glede na trgovsko znamko.
Tudi sama kupujem različne hrene - samega, z jabolki, s smetano ... pa doma potem dopolnim po trenutnem navdihu.
Mamamia
mamamia| multivitamin je napisal/a: |
Vendelina, kaj misliš ono veliko metlico plastično za rahlo vmešavanje? Saj veš kaj mislim, ono ko se v vmes nega vmešava s tak počasnimi gibi, ko v kakem počasnem posnetku? Je to to? Hvala
Multivitamin
|
Ko boš stepel smetano, je odvzemi kakšni dve, tri jušne žlice in tem trem žlicam primešaj hren. Potem pa to mešanico narahlo vmešaj v preostalo smetano z lopatko, prav tako, kakor če pripravljaš kakšno slatko peno ali sufle.
nolaSuperca Nola, hvala. Saj nekak tak sem predvideval vsaj,da bi naj šlo. Ker tega res še nisem sam delal, sem najprej mislo,da to mora bit tako vmešavanje z ono metlico, ko za sufle.
Kar se pa hrena tiče, res ne vem. Jaz videvam samo v kozarcih z jabolki,smetano in še marsičem. Nisem pa še zasledil,da bi samo riban hren meli v kozarcu, brez kakršnihkoli dodatkov. Bom res moral it oči past v trgovino.
Hvala vam za nasvete.
Multivitamin
multivitaminMV, pa na koga se lahko bolj zaneseš kot na nas kulinaričarke na tem portalu? ![]()
![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamiaSaj vem. Zarad tega sprašujem. Sicer redko. Ampak, ko kaj res nimam pojma pa vprašam. Tenks.
Multivitamin
multivitamin| multivitamin je napisal/a: |
Kar se pa hrena tiče, res ne vem. Jaz videvam samo v kozarcih z jabolki,smetano in še marsičem. Nisem pa še zasledil,da bi samo riban hren meli v kozarcu, brez kakršnihkoli dodatkov. Bom res moral it oči past v trgovino. multivitamin |
Saj lahko povem, v Spar trgovini, najbrž v marsikateri. Nisem nikoli pogledala od blizu, ker mi pač ni težko naribati korenine hrena,če ga potrebujem takega; samo videvam ga, naribanega, v kozarcu. Bi rekla, da je sam. Malo poglej naokoli po hladilnih vitrinah.
Hvala Rimljanka. Redno v Špar hodim, sem vse vrste že videl. Tega pa priznam, res nikoli.
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Dušeno sladko zelje