Polnozrnati piškoti in proja.
banana130
Polnozrnati piškoti in proja.
banana130Topli sendvič s tuno in voda.
Jaz zjutraj moram pojest malo več, drugače sem takoj lačna.
| Petya je napisal/a: |
Doma narejen smoothie iz banane, manga, jabolka, korenčka, skute, pomarančnega soka. Se nekako navajam zjutraj zaužit nekaj boljšega kot samo vodo in se mi zdijo doma narejeni smoothiji enkratni.
Lep dan s
Petya |
| pozejdon je napisal/a: |
| Na prazen želodec s tako težko hrano lahko na dolgi rok samo zbolite in nič drugega. Pri takih zajtrkih ne bo pomagal noben Becel, ker si takoj zjutraj s takimi jedmi tako obremenite želodec in celoten organizem totalno zakisate. Naj vam povem, da tudi puranja salama, sarma, segedin, beljaki pozejdon |
Načeloma vse obroke jemo na prazen želodec, a ne? Tudi kosilo in večerjo.
S čim pa tole utemeljuješ? Saj ni treba, da je mesa v sarmi več kot zelja.......
O zakisanju organizma, pa......zadnje čase vsak pametuje, če ima le kak trenutek časa. Utemeljitev in dokazov pa je bolj malo, se bojim.
| iversonka je napisal/a: | ||
Petya, zanima me kako pripravljaš smoothie-je? Kar s paličnim mešalnikom? Moj standardni zajtrk so montijevi musliji, jogurt, laneno seme in 1/5 banane. Zraven pa skodelica črnega čaja. iversonka |
Iversonka... še testiram pripravo.... prvič sem jih delala s sekljalnikom (takim http://images.ceneje.si/products/thumbnails/ImageHome )pa je bilo kr fino, samo morala sem pazit, da nisem dala preveč sestavin. Zdaj nazadnje pa sem delala s paličnim pa je tudi super prišlo (pa še manj pomivanja je
)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Čokoladni eklerji