Kaj danes za zajtrk

Pirin kruh, namazan topljeni sir in povrhu tuna. Poleg pa veeeeeliko čaja z medom, ker se me je lotil prehlad.

Jejža
Nescafe, kozarec svežega soka grenivke in pomaranče, daleron z vitaminom c za prehlad...hrana pa mi ne gre... Sinček pa nutelo in žemljo, mož pa kruh in bohinjsko salamo z sirom in domačimi kumaricami. Hči popečen toast in tamar.

Danes zjutraj celo enoten zajtrk, kar se redko zgodi. Na kruhu namazano maslo in med. Otroka še kakav, midva turško kavo.

Vilma

06032011_290

Pečena jajca na oko s slanino in svežo baziliko, kruh, mleko in bela kava (tile dve pijači nista na sliki, ker nista tako fotogenični )

cervus
Elaphus, mi je kar zadišalo po baziliki. Kje se jo dobi? Zame danes samo metin čaj, včerajšnji krof za zajtrk mi je naredil prebavnega vraga in pol :(

Andrejka, v Lidlu .

lp

cervus
Kosmiči z mlekom,skodelico prave kave. Milži

Mlečni gris za mene in sinčka,on si je  posipal kakv gor,mož pa črn kruh z maslom in medom, neskafe z pol vode in pol mleka,nesladkan.

tejčika
Elaphus tale zajtrk na fotografiji je videti slasten! Jaz sem danes imela za zajtrk kruh, skuto s smetano in semenkami ter kavo z mlekom. pozejdon
Rezina kruha, skuta, bela kava. daga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti