Kava z veliko mleka, dragi jogurt in ostanek marmornega kolača, jaz slive in breskve, kozarec navadnega jogurta.
Saša
Kava z veliko mleka, dragi jogurt in ostanek marmornega kolača, jaz slive in breskve, kozarec navadnega jogurta.
SašaMleko,margarino ,jabolčno marmelado, kruh,in![]()
Ja Engie, to je to, le, da jaz to jemljem za nego kože, kot sem v eni drugi temi pojasnil ireni.
Danes:
Krispi kruhki in lososova pašteta.
abyJajčka na oko ,kruh in skodelico mlaka.
MilžiAjojojoj, ua je 4.43. Komaj gledam. Moram v Ljubljano. Vendy, če me kje vidiš, se prosim ne deri,samo zašepetaj. Ker mi bo glavo razneslo drugač. Evo trudim se s kavo in kosom kruha, komaj gre. Saj ob 15 bom že nazaj. Pa itak vlačim tega prenosnika s sabo, ko kaka pocestnica. Ajd, se vam javim. Pa še petek me čaka. Hrrozzza.
Ajd lupčka vsem,
MULTI_reloaded
Dobro jutro. Ura je 2.05. Kuham kofe in se mučim s kosom kruha in pečenke. Spet šibam ob 4 v LJ. Lep dan vam želim. Joj, kako bi šel nazaj spat. Nič, morm it. Se javim popoldne.
MULTI_reloaded
kolaček iz mw iz: beljaka, kvinojinih, ovsenih, pirinih kosmičev, nektarine spečen v 5 minutah. Polit z medom in cimetom. Za tamalo še vanilijeva omaka iz rumenjaka, vanili sladkorja, mleka in malo moke..
www.mojalbum.com/naredilaanaBannanna, kje bi dobila kvinojine kosmiče? Sem jih že iskala ...pa dobim samo kvinojo v zrnju ...Hvala.
Mayisapetek: samo 1/2 litra kefirja
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)