Za zatrk je najboljš kak šnopček, da si izpereš zobno pasto ! Potem pa kakšne hruške ali pa breskvica ! Včasih pa tudi napitek iz vroče češplje in žemlja !
Marč
Za zatrk je najboljš kak šnopček, da si izpereš zobno pasto ! Potem pa kakšne hruške ali pa breskvica ! Včasih pa tudi napitek iz vroče češplje in žemlja !
Marč| Marč je napisal/a: |
|
![]()
ovseni kosmiči, 2 jajci, jabolko, mandarina, kava
mali kuharDanes midva s sinom skupaj sirova štručko s kuhanim pršutom in paradižnikom. Zraven pa planinski čaj z lipo, medom in limono.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiŽivjo!
Ali je ta tema še aktualna?
Sama imam kar težave, kaj za zajtrk... večinoma je to jogurt+muesli+banana ali jajček na oko. Iščem nove, zdrave ideje in vesela jih bom, če jih bom lahko prebrala in seveda delila z vami :)
HaileySPri meni je bilo danes: chia semena,pa riževo mleko,banana,jabolko,prosena kaša(zmleta),mal cimeta,ingverja-to vse zmešano,pa pustila sem stat 15 minut,pa še zeleni čajček.Sita skus do zdajle.
nataska2Danes zajtrk: Včeraj zvečer zmiksan ribji namaz, (do zjutraj so se okusi rano prav pomešali), sveže pečen polnozrnat kruh, bela kava
Katrca11pohan sir, majoneza, kruh
majaosVčeraj: četrt melone, banana in kava z mlekom.
Cinnamon StickNajprej toast s šunko in sirom pa z nekim finim irskim maslom, potem pa je mož prinesel iz trgovine sveže ocvrtega celega piščanca pa smo malo nadgradili zajtrk ... Meni tekte, fino pohano takole na hitro, dpoldan ...![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Metuljčki s paradižnikovo omako