Kefir, jabolko, malo orehov in mandljev. Večinoma vsak dan tako.
Vesnuska
Sadne rezine s slivami
Kefir, jabolko, malo orehov in mandljev. Večinoma vsak dan tako.
VesnuskaDanes: hlebček s sirom in šunko, mandarine, čaj
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)kefir, laneno seme, ovseni kosmiči, borovnice, zeleni čaj :)
LeikolinkoPomaranča, jabolko, riževi vaflji z arašidovim maslom, kava
Cinnamon StickMmmm, mamamia, so se mi kar sline pocedile ![]()
Ovseni kosmiči z grškim in navadnim jogurtom. Ponavadi jem še sadje, ampak danes ni bilo časa ![]()
![]()
![]()
Jaz sem pa v Španiji odkrila, kako lepo gre skupaj sirni namaz in marmelada. :D To je bil moj zajtrk!
anjabePetek je za jajčne jedi. Pol rdeče čebule, nekaj kolutkov pora, paradižnik, malo avokada, za prst debel kolut piščančje salame (malo smo pospravili hladilnik) vse narezano na kocke in popečeno z ražvrkljanimi jajci, pika na i je sveži domači peteršilj!! Bilo je odlično, samo kaj ko je že od tega več kot 4h. Bo treba spet nekaj v usta vržt. Lep dan vsem.
topsiNajprej banana in kava, kasneje še navadni jogurt in rezina marmornega kolača.
Cinnamon StickDanes: ribji namaz iz sardin, sadni čaj mango-ananas, rakec-štručka, češnje ![]()

Sporočilo je spremenil(a) Moro dne 29. 2016 11:01
Ovseni kosmiči, med, mleko, beli ribez, ameriške borovnice in maline. Te tri stvari z domačega vrta.
gobica1402Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Polpetki iz melancan